We kunnen van start!

Beste Rijders, Ouders en Verzorgers,

 

Wat een fantastisch nieuws we kunnen van start! Gezamenlijk met de KNMV zijn wij aan de slag gegaan en hebben wij de volgende kalender kunnen samenstellen. 

 

Kalender 2020 NK Junior Moto Racing

 

Pre season test 5 juli

Op 5 juli aanstaande organiseert de KNMV een pre season test voor deelnemers van het NK Junior Moto Racing. 

LET OP, om deel te nemen moet je ingeschreven staan voor minimaal 1 wedstrijd van het NK Junior Moto Racing tevens dien je de betaling te hebben voldaan. Onderaan de mail vind je de inschrijflink voor de training van de KNMV en de link naar de inschrijving van het NK Junior Moto Racing. 

 

Transponders 

Zoals eerder aangegeven zal de KNMV geen transponders meer verhuren dit jaar. 

Tijdens de training is de tijdwaarneming reeds aanwezig. Zorg ervoor dat je je transponder hebt opgeladen en voorafgaand het transpondernummer aan ons hebt doorgegeven. Er zullen oefenwedstrijden worden georganiseerd dus het zou jammer zijn als je achteraan moet starten omdat je geen tijd hebt neergezet! In verband met de protocollen die wij dienen op te volgen is het van essentieel belang dat je voorafgaand je transpondernummer aan ons hebt doorgegeven. Mocht je dit nog niet hebben doorgegeven bij je aanmelding mail dan de volgende informatie naar: info@juniorracing.nl

  1. Je voor- en achternaam
  2. Je rijnummer
  3. De klasse waarin je gaat deelnemen dit seizoen. 

 

Technische keuring

Er zal een bescheiden technische keuring plaats vinden, hier krijg je advies over wat er eventueel nog verandert moet worden voor deelname aan de races vanaf 11 juli. Ook zal de mogelijkheid aanwezig zijn om het gewicht van de machine te wegen.

 

Tijdschema 5 juli

Naast de praktijktrainingen worden er ook theorie lessen gegeven. Voor alle klassen behalve de Molenaar NSF Cup, zullen er tevens proefraces worden gehouden.

Vanaf 10:00 uur wordt er gestart met theorielessen, vanaf 11 uur mag gereden worden. Naast de NK junior klassen is ook de supermoto vertegenwoordigd, het is niet toegestaan in 2 klassen actief te zijn op 5 juli.

Tijdschema_Assen_5juli_2020_NK_Junior_en_supermoto_pdf.pdf 

 

Overnachten

Het is mogelijk om van 4 op 5 juli te overnachten. De paddock is zaterdag 4 juli vanaf 19:00 toegankelijk. Vooraf reserveren is noodzakelijk. Stuur hiervoor een email naar b.veneman@knmv.nl

Er is geen stroom aanwezig op 4 en 5 juli.

 

Lay out

Er wordt gebruik gemaakt van de Michael van der Mark lay out. 

 

Inschrijven voor de pre season test 5 juli aanstaande

Per sporter worden 3 begeleiders toegelaten, een ieder wordt verzocht om ruime vakken op de paddock te kiezen. (zijn aangegeven) Zoals benadrukt tijdens alle persconferenties, de 1,5 meter afstand dient nageleefd te worden.

 

 

De inschrijflink voor 5 juli: https://knmv.nl/evenement/nk-juniorrijders-en-supermoto-abonnement-houders/

De inschrijflink voor het NK Junior Moto Racing is: https://www.juniorracing.nl/inschrijven

 

Wij kijken er naar uit om jullie weer in actie te mogen zien! 


Met vriendelijke groet,


Team NK Junior Moto Racing