UPDATE I.V.M. COVID-19

Beste deelnemers, ouders en verzorgers,

 

Allereerst hopen wij dat jullie allen gezond zijn in deze bizarre tijden?

 

Zoals iedereen heeft meegekregen worden alle evenementen en bijeenkomsten in Nederland tot 1 juni 2020 afgelast in verband met de COVID-19 uitbraak. Dit heeft consequenties voor de kalender van het NK Junior Moto Racing. Wij moeten jullie helaas mededelen dat in ieder geval race 1 t/m 3 niet zullen plaatsvinden. 

 

Samen met de KNMV, de betrokken clubs en circuits zijn wij druk aan het kijken hoe én of wij de races ergens later in het seizoen kunnen inhalen. Wij kunnen niet in de toekomst kijken en zullen daarom de komende weken moeten afwachten. Samen met de KNMV zullen wij er in ieder geval voor zorgen dat er minimaal twee trainingsdagen worden gepland voordat de eerste race van het seizoen zal plaatsvinden.  Zodra wij meer informatie hebben over eventuele alternatieve data zullen wij jullie z.s.m. inlichten via de mail. 

 

Mochten er races uitvallen of je kan niet deelnemen aan een race in verband het niet beschikbaar zijn op een alternatieve datum krijg je je inschrijfgeld uiteraard terug. Graag vragen wij hiervoor nog even jullie geduld om deze verzoeken pas in te dienen als wij de nieuwe kalender publiceren t.z.t. 

 

Wij wensen jullie heel veel sterkte en gezondheid en hopelijk zien wij elkaar snel tijdens de eerste race van het NK Junior Moto Racing. 

 

Namens de KNMV, Motorclub Assen en Omstreken en LDP International b.v.