Kalender

 1. Voorjaarstraining Zondag 7 april 2019 TT Junior Track Assen

  Zondag 7 april 2019: Voorjaarstraining Junior Track Assen
  Website Layout Tijdschema
 2. Voorjaarstraining Vrijdag 19 april 2019 TT Junior Track Assen

  Op vrijdag 19 april vindt de tweede voorjaarstraining plaats op de Junior Track Assen.
  Website Layout Tijdschema
 3. Race 1 Zaterdag 20 april 2019 TT Junior Track Assen

  Op zaterdag 20 april vindt de eerste race plaats van het NK Junior Racing op de TT Junior Track in Assen. Voor meer informatie over de TT Junior Track verwijzen wij je graag naar de website via de onderstaande link. Ongeveer twee weken voor aanvang van het evenement zullen wij het tijdschema op de website plaatsen. 
  Website Tijdschema Layout Uitslagen
 4. Race 2 Zaterdag 11 mei 2019 Berghem

  Op zaterdag 11 mei zijn wij voor race 2 van het NK Junior Moto Racing te gast bij Circuit Park Berghem. Voor meer informatie over het circuit verwijzen wij je graag naar de onderstaande link. 
  Website Tijdschema Layout (groot) Layout (klein) Uitslagen
 5. Race 3 Maandag 10 juni 2019 Staphorst

  Voor race 3 is het NK Junior Moto Racing te gast bij AMBC - Staphorst die al jaren de Pinksterraces organiseren, een bijzonder familie-evenement waar vele bezoekers op afkomen! Spectaculaire races en daarnaast entertainment voor de jongste kinderen met springkussens en draaimolens. Meer informatie over deze actieve vereniging vind je op hun website middels onderstaande link. 
  Website Tijdschema Layout Uitslagen Minibikes Uitslagen Grote Circuit
 6. Race 4 22 & 23 juni 2019 TT Junior Track Assen

  Tijdens het weekend van zaterdag 22 en zondag 23 juni 2019 vindt race 4 plaats op de TT Junior Track Assen, het  eerste weekend-evenement van dit seizoen! De Molenaar NSF100 Cup, de Puch klasse 50cc en de Puch 70cc klasse nemen deel op zaterdag 22 juni de overige klassen zijn het gehele weekend aanwezig.. Meer informatie over de TT Junior Track tref je op hun website via de onderstaande link. 
  Website Tijdchema Layout Assen Open Klasse
 7. Race 5 13 & 14 juli 2019 TT Junior Track Assen

  Op 13 en 14 juli vindt race 5 plaats en zijn wij terug op de TT Junior Track in Assen. Voor meer informatie over de TT Junior Track verwijzen wij je graag naar de website via de onderstaande link. 
  Website Tijdschema Lay-Out
 8. Race 6 Zaterdag 24 augustus 2019 Veldhoven

  Race 6 van het NK Junior Moto Racing vindt plaats op zaterdag 24 augustus 2019 in Veldhoven. Hier zijn wij te gast bij Kart Circuit De Landsard gelegen onder de rook van Eindhoven. Voor meer informatie over de locatie verwijzen wij je graag naar de website via de onderstaande link.
  Website Tijdschema Lay-Out Aanvullend Reglement Uitslagen Race 6
 9. Race 7 Zaterdag 7 september 2019 Berghem

  Voor race 7 zijn wij op zaterdag 7 september terug in Berghem, de een na laatste race van het seizoen. Meer informatie over deze unieke locatie vind je op de website van Circuit Park Berghem via de onderstaande link.
  Website Tijdschema Lay-Out Groot Lay-Out Klein Aanvullend Reglement
 10. Race 8 5 & 6 oktober 2019 TT Junior Track Assen

  Race 8 is al weer de laatste race van het NK Junior Moto Racing seizoen 2019. Hiervoor zijn wij terug in Assen op de TT Junior Track voor een weekend evenement op zaterdag 5 en zondag 6 oktober. Meer informatie over de locatie tref je op de website via de onderstaande link.
  Website Tijdschema Aanvullend Reglement Lay-Out Minibikes Lay-Out Groot Circuit